Uutisarkisto

Raportointiväline äitiysneuvoloille

lisätty: 10.1.2011

Raskaus- ja synnytysraportointi on havainnollinen ja helppokäyttöinen apuväline terveyskeskusten äitiysneuvoloille. Sen avulla raskaus- ja synnytystietojen raportoinnissa ja analysoinnissa päästään pintaa syvemmälle. Tuotekehityksessä on hyödynnetty Hyvän kasvun avaimet -tutkimusta varten kehitettyä aineiston poimintalogiikkaa. Lue lisää....

Kumppanuuksia

lisätty: 20.9.2010

TietoKaira on hiljattain liittynyt mukaan Microsoftin kumppaniohjelmaan (Microsoft Partner Network). Tavoitteena on mahdollisimman tehokkaasti hyödyntää kumppanuutta väline- ja koulutusasioissa, mm. SQL Server -ohjelmistoja eri versioineen. Vielma on SQL Server User Group Finland -asiantuntijayhteisön jäsen.

  SQL2008 SQL2005 SQL2000
"Microsoft product images reprinted with permission from Microsoft Corporation."

TietoKaira on 17.9.2010 hyväksytty jäseneksi IBM:n kumppaniverkostoon (IBM PartnerWorld). Kumppanuudesta haetaan tukea Cognos-välineiden asiantuntijana toimimiselle. Vielä laajalti käytössä olevien Impromptu- ja PowerPlay-raportointityökalujen lisäksi keskitytään myös uudempien Cognos-työkalujen antamiin mahdollisuuksiin.

Diabeteksen hoidon laatumittari julkistettu

lisätty: 16.8.2010

Kansallinen diabeteksen ehkäisyn ja hoidon kehittämisohjelma, DEHKO 2000-2010, on tuottanut diabeteksen hoidolle laatukriteerit, Diabeteksen hyvän hoidon laatumittarin. Siihen perustuen TietoKaira on luonut apuvälineen hoito-organisaatioille oman alueensa diabeetikoiden hoitotasapainon jatkuvaa seurantaa varten. Tuotekehityksen taustalla on pohjoiskarjalaisten diabeetikoiden hoitotasapainon selvitystä (v. 2003) varten tehdyt summakuutiot, joihin tiedot luettiin Joensuun, Outokummun ja Pyhäselän potilastietojärjestelmistä. Lue lisää...

Hyvän kasvun avaimet: 1. vaihe valmis

lisätty: 25.6.2010

Hyvän kasvun avaimet -tutkimusaineiston sähköisen hankinnan 1. vaihe valmistui. Se sisälsi aineiston poiminta- ja muuntamisohjelmien kehitystyön ja testaamisen. Ensimmäiset poiminnan tulokset toimitettiin tutkimusprojektin käyttöön. Lue lisää...

Toimintailmoitus

lisätty: 21.6.2010

TietoKaira teki 16.6. toimintailmoituksen tietosuojavaltuutetulle. Toimintailmoitus on tehtävä toimeksiannosta toteutettavista tietojenkäsittelytehtävistä toisen lukuun, jos käsitellään henkilötietoja. Aiheesta enemmän ks. www.tietosuoja.fi .

Yrityksen kotisivut julkaistu

lisätty: 15.6.2010

Yrityksen kotisivut julkaistiin 11.6.2010. Kotisivujen toteutuksesta vastasi raisiolainen Rintka.

Hyvän kasvun avaimet -tutkimushanke

lisätty: 31.5.2010

TietoKaira sopi toukokuun alussa yhteistyöstä Turun lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen kanssa.

Lue lisää...

Viimeisin tekniikka käyttöön

lisätty: 27.4.2010

Tarvittavat laite- ja ohjelmistohankinnat sekä niiden asennukset on nyt tehty. Langaton verkko toimii lennosta ja muutenkin kaikki tekniset asiat ovat sujuneet uskomattoman hyvin ilman hermoja raastavia nippelisäätöjä.

Yritys rekisteröity

lisätty: 26.4.2010

TietoKaira-niminen yritys rekisteröitiin toiminimenä Kaupparekisteriin 6.4.2010 (Y-tunnus 2323621-9). Yrityksen kotipaikka on Oulu. Toimialaksi merkittiin raportointi, tietovarastointi, tilastolliset analyysit, tietokantasuunnittelu, tietojen poimiminen ulkoisiin järjestelmiin, koulutus, konsultointi ja ohjelmistokehitys.