Erikoissairaanhoito

Erikoissairaanhoito

TietoKaira on toteuttanut monia tietojohtamisen ratkaisuja erikoissairaanhoidon tarpeisiin. Ratkaisut mahdollistavat monipuolisen ja intuitiivisen käyttötavan analysoida dataa. Tarkastelukulmien vaihtaminen, rajausten tekeminen, esitysmuodon muuttaminen ei saa edellyttää erikoistaitoja käyttäjältä. Lisäksi sen pitää olla joustavasti laajennettavissa uusilla sisällöillä – uusilla tunnusluvuilla, uusilla rajausmahdollisuuksilla ja uusilla raporteilla. Ratkaisun tulee antaa mahdollisuudet myös omaehtoiseen raportointiin (ad hoc).

Sovelluksiin voidaan ladata tietoja vuosien ajalta, mikä mahdollista erilaisten vertailujen tekemisen ja trendien tutkimisen. Tiedot virkistetään yleensä automaattisesti halutuin aikavälein, esimerkiksi joka yö, kerran viikossa tai kerran kuussa.

OYS Erva-alueen sairaanhoitopiirit käyttävät Laskutuspäätökset-sovellusta kuntalaskutuksen ja potilaskohtaisten kustannusten analysointiin. Sovelluksen tehtävänä on antaa hyvin yksityiskohtaista tietoa sairaanhoitopiirien talousosastoille palvelujen käytöstä ja niiden kustannusrakenteesta.

 

Katso referenssit

Teemme yhteistyötä monen terveydenhuollon organisaation kanssa. Tutustu asiakastarinoihimme.

Lue lisää