Helsinki otti jatkoajan Cognos-raportoinnille

Helsingin kaupungin suun terveydenhuollossa on jo pitkään käytetty Effica Seuranta -ohjelmiston sisältämiä raportteja ja summakuutioita, jotka aikanaan toteutettiin Cognos-välineiden 6-versiolla. Cognos 6-välineet, Impromptu ja PowerPlay, eivät ole enää tuettuja nykyisissä windows-ympäristöissä ja niiden tukikin on jo loppunut.

Syksyllä 2015 TietoKaira Oy teki Helsingin kaupungille selvitystyön Cognos 7.5 –version käyttöönottamisesta suun terveydenhuollon raportointivälineeksi. Selvityksessä ei löytynyt mitään estettä sille, että Impromptu-raporttien ja PowerPlay-summakuutioiden käyttö voisi jatkua vielä vuosia, kunhan raporttikatalogeille ja raporteille tehdään tarvittavat konversiot sekä työasemilla Cognos 6-työkalut korvataan Cognos 7.5-versioilla.

Konversiot tehtiin ja samalla uudistettiin myös sisältöä. Vakioraporttien lisäksi käyttäjillä on ajettavanaan lukuisia itse tehtyjä Impromptu-raportteja. Kevään 2016 aikana Helsingin suun terveydenhuollossa otetaan käyttöön Cognos 7.5-välineet ja Win Server 2008 -raportointiympäristö.

Katso referenssit

Teemme yhteistyötä monen terveydenhuollon organisaation kanssa. Tutustu asiakastarinoihimme.

Lue lisää