Tämä sivusto on yhdenlainen matkapäiväkirja omista vaelluksistani ja eräreissuistani kairassa hyvien kavereiden ja koirien kanssa. Tai ilman. Välillä mennään umpihankeen tai tunturiin suksimalla, toisinaan väylänä on joki ja kulkupelinä on vene tai kanootti. Monesti kohteena on metsä tai jänkä ja liikuttimina ovat omat kankeat koivet, joiden varassa sitten yritetään kuljettaa aina-liian-painavaa rinkkaa paikasta A paikkaan B.

”Jutut ja kuvat” sisältävät mettä- ja kalareissumuisteluksia viime vuosilta, alkaen vuoden 2010 tammikuusta. Ne ovat aikajärjestyksessä tuoreimmasta vanhimpaan. Joka sana on taivahan tosi. Tai ainakin niillä on tosipohja!

”Kiehiset”-kohdassa on muutamia reseptejä ja tarinoita. Sekaan saattaa eksyä muisteluksia vanhemmiltakin reissuilta. Mistä sen voi etukäthen tietää… Ne ovat aakkosjärjestyksessä.

Saaliskuvilla herkuttelua pyrin välttämään. Se on aika helppoa, heh. Saamisia ei lasketa eikä saalis muutenkaan ole tärkeintä. Mutta mikä sitten on? Hyvä yrityskin on hyvä. Monesti epäonnistunut yritys on hauskempikin.

Hienoja retkiä ja ikimuistoisia hetkiä omille poluillesi!

toivoo Markku Vielma